Тиждень англійської мови

2018-02-22

/Files/photogallery/1042/Изображение 158.jpg Конкурс малюнків

З метою формування пізнавальних і загальнолінгвістичних інтересів, підвищенню рівня володіння іноземною мовою, розвиткові творчої активності учнів у школі з 05.02. - 09.02.2018 року в закладі освіти було проведено тиждень англійської мови.

У рамках проведення тижня здобувачі початкової освіти переглянути мультфільм «Toys Will Be Toys» англійською мовою, під час якого закріпили лексику з теми «Відпочинок і дозвілля. Іграшки».

З метою розвитку фонематичного слуху, навичок аудіювання та вдосконалення знань проводились музичні перерви в 1, 3 класах. Під час перерв діти закріпили слова та рухи вивчених пісень та розучували нові.

Для здобувачів освіти основної школи було проведено конкурс-гру на кращого читача англійських віршів та конкурс малюнків. Кращими роботами визнано малюнки Педан О. (5 клас), Дудли О.(7 клас).

Школярі також були охоплені вікторинами «Хто хоче стати мільйонером» (5-6 класи) та «Спорт у Великобританії» (7 клас). Учні закріпили свої знання із теми «Sport», дізналися багато цікавинок про особливості спортивного життя молоді в англомовних країнах та отримали масу позитивних емоцій і гарний настрій.

Здобувачі освіти 6-10 класів брали участь у заході «Great Britain and its capital». У ході заходу переглянули фільми та відео про Велику Британію та Лондон за допомогою яких, учні змогли познайомитися із Об’єднаним Королівством Великої Британії ти Північної Ірландії, побачити визначні місця країни, видатних письменників та поетів. Після перегляду учні поділилися своїми враженнями.

Здобувачі освіти 5-6 класів у конкурсі «Я знаю Британію» мали змогу в ігровій формі показати свої знання англійської мови та отримати позитивний настрій.

Кiлькiсть переглядiв: 356

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.